Een grote keuze om bij te verdienen op het internet.

Het valt mij op dat er ongelofelijk veel verdienmogelijkheden worden gepromoot op het internet. Zoveel zelfs dat ik er de tijd niet voor kan vinden deze een beetje beter te bestuderen om daarover een uitgebreide uitleg te verschaffen.
Om het enigszins toch bij te houden ben ik begonnen met een systeem, waar ik wellicht nog heel veel moet aan werken. Er is mij wel iets opgevallen en dat is dat je een keuze moet maken waar je je goed bij voelt en waar je dan het meeste tijd in spendeert om er goed in te worden. Alvast enkele mogelijkheden:

 • Geld met betaalde mails (GPT): Staat reeds over geschreven op de website.
 • Geld met affiliaties. Hier staat ook reeds een deel over beschreven, doch lijkt de betere keuze voor veel mensen het onderwerp hieronder:
 • Geld met (tekst)advertenties. Een gekend voorbeeld hiervan is adsense.
 • Geld of kortingsbonnen met enquêtes (bijvoorbeeld Toluna);
 • Geld met domeinnaam handel. Interessant onderwerp, maar de betere tijden zijn reeds vervlogen.
 • Geld met website handel. Eveneens een interessant onderwerp, websites maken met het oog op de verkoop ervan.
 • Geld met artikels schrijven.
 • Geld met Forex (valutahandel)
 • Geld door zaken te uploaden (foto’s, bestanden, …)
 • Geld verdienen door het schrijven van een e-book
 • Geld besparen (en verdienen) door te winkelen

Ik heb wellicht op korte tijd veel te veel bronnen aan informatie gevonden waardoor ik nu niet echt meer weet waar te beginnen. Wie een bepaald onderwerp graag omschreven wil zien mag dit steeds melden. Ik kan niet ontkennen dat er geen enkel onderwerp in het lijstje mij niet interesseert. Momenteel verslind ik echter boeken over adsense, in de hoop dat 1 van deze boeken duidelijkheid brengt over dit programma. Het spijtige aan de zaak is dat veel van deze boeken die ik in het bezit heb geschreven zijn door Amerikaanse auteurs, waardoor ik duidelijk merk dat bepaalde verdienmogelijkheden beperkter zijn voor Nederlandstaligen. Zo geven ze vaak links naar enorm interessante tools (bijvoorbeeld om kernwoorden op te zoeken) die dan enkel van toepassing zijn op de Engelse taal.
Niettemin brengt elk boek mij wel iets bij, waardoor de hoop toch blijft dat ik ooit een mooi ‘business-model’ kan uitwerken dat allerlei technieken samenbrengt waardoor iemand een klein passief inkomen kan realiseren zonder daar dagelijks uren aan een stuk mee bezig te zijn.

Als laatste wil ik toch wel melden dat ik niet lang geleden dat gelukkige winnaar ben geworden van een contest waarbij de prijs een boek was. Waarover dit boek gaat en een review ervan zal ik in een volgend bericht met plezier onthullen. Bij deze wens ik iedereen er toch van op de hoogte te stellen dat het mogelijk is om iets te winnen op het internet!

Deze website gebruikt cookies om jou de beste ervaring te kunnen geven. Door deze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close